Välkommen till Quality Flowers Falun!

Quality Flowers Falun

Quality Flowers är din blomsterbutik mitt i Faluns centrum, belägen på Falugatan 2. Vi har varit öppna sedan den 30 september 2021 och har sedan dess hjälpt otaliga kunder att hitta den perfekta blomman eller växten för deras hem, evenemang eller present.

Vi på Quality Flowers är stolta över att erbjuda ett stort utbud av blommor och växter av högsta kvalitet, och vi är glada att kunna erbjuda vår kunskap och erfarenhet för att hjälpa dig att hitta det du behöver. Oavsett om du behöver hjälp med att välja en bukett till en speciell person, skapa ett vackert blomarrangemang till ditt bröllop eller hitta den perfekta växten för att liva upp ditt hem eller kontor, är vi här för att hjälpa dig.

Vi vet att varje kund är unik, och därför strävar vi efter att erbjuda en personlig och professionell service som är anpassad efter dina specifika behov och önskemål. Vårt team består av erfarna och utbildade florister som är passionerade om sitt arbete och alltid strävar efter att överträffa dina förväntningar.

Utöver vårt stora utbud av blommor och växter erbjuder vi också en rad olika tjänster för att göra din upplevelse så smidig och bekväm som möjligt. Vi erbjuder till exempel utkörning och budtjänster, så om du inte har möjlighet att besöka oss personligen kan du enkelt beställa från oss via telefon eller formuläret på hemsidan.

Vi på Quality Flowers är stolta över att vara en del av Faluns gemenskap och ser fram emot att fortsätta att erbjuda högkvalitativ service och produkter till våra kunder. Oavsett om du behöver en vacker bukett för att visa någon din uppskattning eller en långlivad växt för att pryda ditt hem, är vi här för att hjälpa dig. Tveka inte att kontakta oss för hjälp eller besök vår butik på Falugatan 2. Vi ser fram emot att träffa dig!

Vi erbjuder

Kontakta oss

Quality Flowers Falun AB
Falugatan 2 791 71 Falun
Org.nr: 559332-7033

Öppettider

Måndag – Fredag 10-18
Lördag 10-16
Söndag 11-15

© Copyright 2022 Quality Flowers. All rights reserved